?

vad hände? det kändes som en av dom värsta mardrömmar. det var som vi inte längre kände varandra. vad hände?

hemma igen

hej heej! ♥

har kommit hem nu från milou. igår va väldigt kul faktist. det var as mysigt att ha lite spa med lou, vi badade dushade, bastade och solade ju, och snackade om allt, och sen gick jag hem och åt middag och bytte om, sen gick jag vidare och mötte upp hanna och milou, då gick vi och köppte godis och gick hem till milou. när vi kom dit så ringde det nåra och ville att vi skulle komma på en fest på götgatan, så vi började göra oss iårdning och gick till festen. det var faktist ganska kul där. det var inte värsta festen men det var ju musik och ganska mycket folk så det var roligt :)
sen när vi kom hem så typ tittade vi på film fast jag sommnade ioförsig på en gång.. -.- haha men det var NAJS! hihi
och sen sov vi ut länge och väl, och sen kom johan och teo hem till milou så vi var med dom ett tag, sen gick jag hem för jag skulle plugga lite, men nu ska jag äta middag och sen ska jag ut igen :) kul kul :D
men puss på er, så hörs vi
xoxo /Issa

fredag! <3

HEEEJ!! jag är jätte glad för det är äntligen fredag :D och nu har jag precis kommit hem från en fika med lou, och nu ska jag bara hämta lite saker för nu ska jag möta upp lou igen och gå och sola i 30 min, sen så ska vi gå och bada och basta och göra oss super snygga till ikväll, jag ska sova hos milou inatt men vi vet inte vad vi ska göra. antagligen fest eller nått sånt roligt :) ååå vilken mysig dag :)
åjusste jag började inte förns 10 idag i skolan, skönt va?
Men ni få ha en bra kväll ni med så hörs vi lete senare kanske :)
xoxo /issa ♥

onödig ganska gammal bild på mig, men iallafall

åh!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa orkar inte leva!!! mitt hår asså.. jag har ju färgat det svart och nu har jag inte färgat det på en månad så nu har det börjat bli lite brun fläckigt och dessutom så har jag blond utväxt! asså seriöst det är inte okej, det ser stört ut! men jag ska färga det ljus brunt imorn om jag får pengar av pappa för jag har fikat upp alla mina pengar redan -.-
men hoppas hoppas pappa e på bra humör imorn :) ahaha men okej, önska mig lycka till, det kommer behövas! åh..
helt utmattad efter en stunds panik över att mitt hår e hemskt!

xoxo /issa♥

god kväll!

hej hej! OJ vad jag är trött just nu, asså heregud! imorse började jag skolan kl halv 9.. -.- då åkte vi till gymnasiemässan, det var faktist jätte roligt där. man träffade massa folk man känner och går och kollar på olika skolor. as mysigt. det var någon stylist skola som smikade mig as fint :) jag vet redan vad jag ska gå för gymnasium, jag ska gå ryttmus ♥ det är världens bästa musik skola. men iallafall, efter skolan så gick jag ut och shoppade lite med MAMMA, hihi mysigt. fast jag hitta inte så mycket tyvärr, så jag köppte lite standard linnen och ett par byxor.. och kollade lite efter jul klappar :D
och nu har jag varigt hemma en stund och bara chillat (sovit.. hihi) och snart kanske milou kommer förbi en sväng efter som att jag är ensam hemma :) men aja, ha det så bra
xoxo /issa

haha as gammal blid på mig och milou fast milou syns inte så mycket :D hahah

hallå alla söta

hej! idag har varigt en bra dag, jag har varit i skolan och skrivit nv och spanska prov, och det gick bra :D! känner mig så duktig!! sen gick jag och alva hem till mig och har tittat på paradise hotell hela dan tills nu, haha det var faktist mysigt :)  nu ska vi snart äta middag och sen får vi se vad som händer :)
xoxo / issa

plugg måndag..

åååååååååhåååååååhhhhhhhhååååå!!!!!  asså seriöst orkar inte leva!!!!
jag har pluggat hela dan och hela kvällen.. har nv prov imorn och eftersom att jag går i 9:an nu så är det ganska så viktigt med betygen.. inte för att det har gått in nånting i min lilla hjärna, men iallafall...
hoppas att ni har haft en bättre dag än jag, för jag har haft en riktigt tråkig dag.
men imorn så har jag och min bästis alva kommit fram till att vi ska gå hem efter skolan till nån av oss och frossa i mat (som alltid.. haha) och titta på alla paradise hotell avsnitt, :D det ska bli roligt.. hahah!
puss och kram alla fina! /issa

tänker på dig

Theo, saknar dig så himla mycket. det finns inga ord. BROR du är allt för mig. jag är så himla glad för din skull, det ska du veta, du har du varigt borta i 2 och en halv vecka på turne nu, men det dröjer 2 veckor till innan jag får se dig. det svider, det gör ont. jag sluter ögonen och hoppas att dom här 2 veckorna går fort, för snart står jag inte ut längre att vara utan dig.

 ♥ JAG ÄLSKAR DIG BROR ♥



...



haha, här får ni en bild på mig i mörkt hår som jag har nu, :) ps: jag dansar på en fest.. haha om ni undrar

xoxo ♥

lördags kvällen

hej hej!
nu ska jag bärätta om i lördags hade jag tänkt, jo ne men vi skulle ju på fest hos en tiej som heter amanda, men det var mest bara chill kröök, haha, men det var lite små roligt. det hände inte så jätte mycket men iallafall. på väg hem hände det en liten sak, men det är HEMLIGT! hihi.. fast det var inte någon rolig sak som hände..
(Du ska veta att jag finns för dig och jag vill stötta dig genom ALLT! ♥)
men min kamera sladd e hemma hos min mamma, så jag kan inte lägga in några bilder än, men det kommer, jag lovar :) <3

puss och kram/ issa

god morgon!

hejsan! ♥

nu har jag precis vaknat upp med mina bästisar lou och alva, :) vi hag ätit en goooood och lååååång frukost, men nu har alva och lou precis gått, för vi har nv prov på tisdag, så idag blir det bara plugg för mig.. -.- tråkigt men det måste göras.. men nu måste jag börja plugga.. men jag bloggar om igår kväll lite senare!

puss och kram /issa

 

en bild på mig från i sommras när jag var i grekland med min kompis ebba :) <3


Jag ♥


Fast jag e svarthårig nu

Puss och kram /issa ♥


tja tja!

♥ nu blir det utgång! kul kul. nu ska jag ta en dusch och göra mig iårdning, snart kommer mina vänner lou och alva hit, sen ska vi dra till en fest, det ska bli roligt för jag är jätte taggad, för igår var jag hemma hos alva och hade mys kväll, det var mysigt, vi satt uppe och snacka tiej snack nästan hela natten, men nu ska det bli kul med fest, ni får ha det så bra så länge!

puss och kram /issa ♥

hejsan!

hej alla fina! ♥

det här är min nya blogg :) jag heter isabel kylin och jag är 15 år, jag går i 9:an på katarinanorra skola. jag är mycket med kompisar, vi fikar, shoppar, festar osv..  jag har en liten vovve också som heter elvis som jag tar hand om ganska mycket.  här kommer ni att få läsa om mitt spännande liv, haha! men en sak kan jag lova er, ni kommer inte bli besvikna :)

puss och kram /issa ♥


RSS 2.0